Hungarian English German Romanian Serbian

Keresés

Szolgáltatásaink

MSA szűrős légzésvédelem

Teljesálarcok / Gázálarcok

Teljesálarcok / Gázálarcok

Az MSA nagy szakismerettel rendelkezik a légzésvédelem területén, és ezt különösen a teljesálarcok széles termékskálája mutatja. A komfort, a minőség, a hasznos kiegészítő tartozékok, és a szűrőbetétek elképzelhetetlenül széles választéka, valamennyi kihívásnak eleget tesznek.

 


Ventillátoros működésű levegőbefúvásos készülékekVentillátoros működésű levegőbefúvásos készülékek

A ventillátoros működésű levegőbefúvásos készülékek ideális munkaeszközök lehetnek, akkor, ha fontos a kényelmes légzésvédelem. Működésük lényege: a károsanyagokkal szennyezett levegőt egy ventilátor fújja át a szűrőbetéteken, és a használó részére folyamatosan szűrt, tiszta levegőt biztosít.


SzűrőfélálarcokSzűrőfélálarcok

Az Affinity sorozatot az eldobható, professzionális és barkácscélú felhasználásra egyaránt szánt szűrőfélálarcok jellemzik A kétféle kialakítású, összehajtható ill. a csésze alakú szűrőfélálarcok hatékony védelmet nyújtanak a mindenhova behatoló szilárd és a folyékony aeroszol részecskékkel szemben, amelyek a kölönböző munkakörnyezetekben jelen lehetnek. Az szűrőfélálarc megfelel az EN 149:2001 szabvány követelményeinek, így a különböző típusok az FFP1, FFP2 és az FFP3 védelmi szinteknek felelnek meg.


FélálarcokFélálarcok

Az Advantage 200 a szűrőbetétek és a tartozékok széles választékát kínálja. Ez a félálarc egy megbízható alternatívája a klasszikus gumi-félárcoknak.

 


Szűrőbetétek teljesálarcokhoz és ventillátoros működésű levegőbefúvásos készülékekhezSzűrőbetétek teljesálarcokhoz és ventillátoros működésű levegőbefúvásos készülékekhez

Szűrős légzésvédők használata előtt alapvető fontosságú a környezeti levegőben lévő károsanyagok fajtájának, összetételének ismerete. A belégzésre kerülő levegő oxigéntartalma legalább 17 térf.% legyen.


Tartozékok álarcokhozTartozékok álarcokhoz

A tartozékok teljes választéka a komfort és a biztonság érdekében.

 

Vásárolok