Hungarian English German Romanian Serbian

Keresés

Szolgáltatásaink

MSA hordozható gázérzékelőkTöbbféle gázkomponens

A többféle gázkomponens egyidejű mérésére alkalmas műszerek olyan munkahelyek és munkaterületek figyeléséhez és felügyeletéhez alkalmazhatóak, ahol mérgező és éghető gázok egyaránt előfordulhatnak. Ezek a műszerek folyamatos és szakaszos mérésre egyaránt alkalmasak.


Mérgező gázok és oxigén

Egy meghatározott mérgező gáz elleni védelemre az egy gázkomponens érzékelésére alkalmas műszerek szolgálnak. Az MSA AUER közel valamennyi alkalmazási területre kínál műszert, a legkisebb jelzőműszertől, a magas technikai színvonalú, modern technológiát alkalmazó mérőműszerig.


Fotoionizációs érzékelő (PID)

 A fotoionizációs érzékelő (PID) a szerves és szervetlen légszennyező anyagok mérésére szolgál ppm tartományban, amelyek ionizálása gerjesztő fényforrás segítségével történik. A modern PID-ek mérő és regisztráló műszerként is alkalmazhatók (a műszer a kiválasztott időintervallumban eltárolja a mérési értékeket). Az MSA fotoionizációs érzékelői a terepen is alkalmazható, robusztus kialakítású és egyszerűen kezelhető műszerek. Előnyös tulajdonságuk még az elektronikus páratartalom-kompenzáció is.


Kimutató-/vizsgálócsövecskék és szivattyúk

A kimutató- vagy vizsgálócsövecskék a legegyszerűbb megoldást kínálják, ha sokféle különböző anyag gyakori mérésére van szükség. Amennyiben az ilyen mérésekre csak alkalomszerűen kell sort keríteni, a csövecskék akkor is hosszú időn keresztül tárolhatók anélkül, hogy karbantartást igényelnének. A kimutató- vagy vizsgálócsövecskék kezelése rendkívül egyszerű.