Hungarian English German Romanian Serbian

Keresés

Szolgáltatásaink

Katasztrófavédelmi, vészhelyzeti egységek

Minden bevetési illetve gyakorlati helyzethez rendelkezünk egyéni védőeszközökkel a hivatásos és önkéntes katasztrófavédelmi szervek (tűzoltóságok) dolgozói vagy a mentőszolgálatok részére.

 

A törvényi kötelezettségeknek eleget téve minden általunk forgalmazott termék EK tanúsítással és katasztrófavédelmi rendszeresítési számmal rendelkezik, így teljes mértéken megbízhatóak és a magas minőségi követelményeknek tesznek eleget!

Mivel az idei évtől az önkéntes szervezetek által használt eszközök, illetve a hivatásos szervezetek gyakorló eszközei is rendszeresítés-kötelezettek lettek, így alkalmazkodva nem csak a bevetés, hanem a gyakorlat idejére is rendelkezünk megfelelő védőfelszerelésekkel.

Fontosnak tartjuk továbbá a mentőszolgálatok védőeszköz állományának fejlesztését. Mindenki hallott már arról, hogy egy baleset vagy vészhelyzet esetén a mentős dolgozóknak ugyan úgy be kell menni a veszélyes területre, mint a tűzoltóknak. Az eddigi tapasztalataink szerint sajnos sok esetben erre alkalmatlan eszközökkel került sor. Sokszor csak a szerencsén múlik, hogy a mentőshöz nem kell mentőt hívni. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk e terület ellátására.

 

Vásárolok